Heimwee

Hallo allemaal..!

Alweer beetje bijgekomen van Koninginnedag? Hier in Zweden vieren ze op 30 april Valborg: de laatste dag van de winter / begin van de lente. In Lund, een studentendorp hier 10 minuten vandaan, is dit DE feestdag van het jaar. Vanaf 09 uur 's ochtends verzamelen alle studenten zich in het stadspark om keihard te chillen, te eten en vooral te drinken. Zoals voorspeld was de hele stad uigelopen, ongeloofelijk hoe druk het was en dat al zo vroeg in de ochtend! Heel gezellig en heerlijk weer! Ik hoorde al vrij snel over het drama dat zich had afgespeeld in Apeldoorn, echt ontzettend erg! Hoop dat iedereen ondanks te afgelastingen toch een leuke dag gehad heeft?!

Afgelopen week Marrit 6 dagen op bezoek gehad, was ontzettend leuk, de dagen zijn weer voorbij gevlogen. We zijn het spectaculaire ;-) nachtleven ingedoken, hebben uitgebreid geshopt, lkkr aan zee gezeten, een citytrip naar Kopenhagen gemaakt, gewaterfiets en Lund bekeken. Maar geen tijd om echt bij te komen want vanaf morgen begint het hele entertainment programma weer opnieuw, want dan komen Lisette en Imke de boel verkennen!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het langzamerhand wel een beetje gehad heb hier in Malmö, zou het niet erg vinden om nu al lekker terug naar Nederland te gaan. Het is hier gewoon niet spectaculair, er gebeurt vrij weinig. Het uitgaan is heel anders, de Zweden zijn vrij gesloten en de andere exchange students zijn toch best andere types dan mijn vrienden ‘back home'. Wil gewoon weer meezingen met Nederlandse hits in Heerenplein en gezellig met een groep aan het avondeten zitten, want hier kookt iedereen voor zich! Allemaal geen probleem voor een maand of drie, maar nu heb ik er stiekem wel genoeg van.

Naja genoeg gezeurd, nog 5 weekjes en dan ben ik weer terug. En met alle bezoekjes gaat de tijd een stuk sneller! Uiteraard ben ik ook nog steeds druk met het schrijven van mn bachelorthesis! Hou me op de hoogte van alles, tot snel!

Heel veel liefs en n kusje,

Veer

Lies

We missen je hier ook hoor Veer! Afgelopen maandag bij Lous aan de Celebesstraat gegeten, hopelijk mogen we ook snel weer een keer bij jou kaasfonduen ofzo :) Als je terug bent moeten we snel meeten, want in juli ga ik naar Spanje en jij zal ook wel snel doorvliegen naar Zuid-Amerika...? Leuke dagen met Liset & Imke en hou je taai daar! X

marieke

hey veer, kan me wel voorstellen dat je wat heimwee hebt, 6 maanden is ook niet niks! Goed van je dat je daar eerlijk over bent in je verhalen. Ik heb ook zin om iedereen weer te zin maar wil toch nog een maandje langer blijven in Kameroen om alles goed af te ronden hier voordat ik me bij jou voeg in Heerenplein, lekker Nederlandse liedjes zingen en friet en frikandellen eten. tot over een paar weken schatje! xx

Lisanne

Hee lieverd,

nog 5 weekjes.. dat schiet al op hoor:) Wat fijn dat je er dan weer bent, want we missen je echt hier hoor! Als je er weer bent gaan we heerlijk pastasalade eten op het dakterras en dan halen we zoveel kersenwijn als je maar wil;) Lieverd, nog even volhouden... en vooral nog even genieten van de dingen die je daar kan doen! Tot snel skypes:)

Dikke kus!!!!

Lien

wij missen jou ook hoor Veertje! veel plezier met Imke en Lisette!!! tot heel snel alweer! dikke kus