Liefs uit Jukkasjarvi!

Heel veel liefs vanuit de lobby van het icehotel (www.icehotel.com) in Jukkasjarvi! Heb4 onvergetelijke dagen gehad hier in Lapland, straks de trein in voor de 23uur durende terugreis naar Malmo!

Kusje Veer

Nadine

Een goede reis en ik spreek je van de week!!

Liefs en x

Fred

Veer wat cool! Ben erg benieuwd naar het hele verhaal! Hoop je snel te spreken!

Felice

Internet in een ijshotel... Wat een machtige ervaring Veer! Ben benieuwd naar je nieuwe verhaal!
Liefs

Meike

Het icehotel! Gaaf! Veel over gehoord en gezien op tv :D! Hoe is het verder met je? Lousy komt al bijna naar je toe! Leuk man! Genieten .. kuss Meike

Lies

Veertje,
Heb je al pïnguins gezien? Wil je er één voor me meenemen :) ? Maar het ziet er allemaal wel erg koud uit, dus pak je maar goed in! Ben benieuwd naar je volgende verhaal...
X

Lies

Dan open je je mail, zie je een nieuw bericht... open je het bericht: lees je een half verhaal;)! hahah
nee ik ben blij dat het je het zo leuk hebt gehad in Lapland... hopelijk spreek ik je snel weer op skype en kan je me dan even alles vertellen;)!

tot snel lief, kus!

debbie

Nou, je hebt het geweldig naar je zin hoor ik. Geniet er ook maar van! Vind het heerlijk om je verhalen te lezen, dus hou ons op de hoogte.

Julia & Mama

Wij hebben alweer op jou weblog gekeken,waren wel nieuwsgierig naar jou verhaal en foto;s. Nou nog niet veel. Kijken wel later, we gaan nu naar de pilates. kusje