Abisko, Helsinki, St. Petersburg en Moskou!

Hallo allemaal..!

Terwijl half Nederland waarschijnlijk nog voor pampus ligt na de eerste carnavalsdagenben ik alweer hard aan het typen voor mijn deadline van morgen! Maar hierbijsnel even een update van de plannen voor aankomende tijd, misschien wel handig voor iedereen die nog langs wil komen ;-)

Van 13 tm 17 maart ga ik met 6 andere exchange students naar Abisko (noord-Lapland), boven de poolcirkel! Als alles goed gaat gaan we onder andere een slee-tour doen met honden, echt heel vet dus! Deze reis stond op een mooie gedeelde eerste plaats op mijn verlanglijstje toen ik wist dat ik n half jaar naar Zweden zou gaan, dusben heel benieuwd!

De andere reis gaat naar Finland, maar vooralRusland! Van 6 tm 15 april ga ik samen metonder andere een Australische exchangenaar Helsinki, St Petersburg en Moskou! De reis wordt georganiseerddoor ESN (Erasmus Student Network) en er zullen ongeveer 100 exchange students uit heel Zweden mee gaan. Ik ben nu al druk bezig met het regelen van mn visum, dus kan niet wachten!

Ik ga weer snel verder nu.Iedereen in het zuiden, heel veel plezier met carnaval (neet te zaat wah) of met wintersport! En de rest suc6 met school, co-schappen, stages etc! Heel veel liefs en n kusje,

Veer

Nadieh

Lieve schat,

Wat een mooi verhaal, gelukkig wist ik al bijna alles, spreek je haast nog meer dan thuis haha.. Was even je foto's aan het kijken erg mooi! Volgens mij ben je afgevallen!? Ben je daar lekker hard aan het sporten?
Ik ga vanavond als het goed is in weer een huis slapen! van de vriend van tes, kan niet wachten!

Dikke kus

p.s. er staat een paard in de gang jajaja

corien

zo zo ik sta paf, zowaar een lachende vera op de foto's!! maar leuk! en leuke foto's ook, hebben we precies een indruk van jouw omgeving daar.

ik wilde je nog mailen, want weer leuke verhalen, maar ben ff druk met studie en donderdag verhuizen!

succes met de deadlines en alvast veel plezier met alle reisjes, supersuperleuk!!!!

xxx

Nadine

Hee lieve schat!

Zal deze week even vaak op skype gaan zodat we kunnen bellen want dat lijkt me wel even nodig vind je niet?! Wat een super vette reizen in het vooruitzicht zeg..echt fantastisch!! Hopelijk heb je je deadline gehaald maar vind het erg goed van je dat je ons zelf dan nog op de hoogte aan het houden bent!! Heel veel liefs en een dikke zoen!! Nien